Stort tack till @HiltonStockholm som gör majs upplaga av #tweetupsthlm till något extra!

Jag ska dit!Årets upplaga av #tweetupsthlm maj blir något extra! Detta beror på den senaste veckans omröstningsupprop i #tweetupsthlm’s huvudkanal, twitter, som handlat om framtidens #tweeupsthlm. Det har gällt dagar och förslag på datum samt framtida tankar på hur ni vill ha mat och dryck under kvällen. Det är ju som bekant ni deltagare som gör #tweetupsthlm till vad det är och blir. Dessa omröstningupprop och ert fantastiska gensvar samt alla era RT:s uppmärksammades av @Peteriksson som sände en inbjudan till hans hotell via @tweetupsthlm DM-box vilket jag inte var sen på att tacka ja till.

Hilton Stockholm Slussen Hotel
Hotellet är givetvis binas förstahandsval av hotell – Hilton Stockholm Slussen Hotel.

Datumet är 27 maj och som vanligt är det dropin från kl 17:30 och under kvällen serveras en riktigt bra buffé som är gratis för alla med förtryckta badgar. Badgarna ger även rabatt i baren. Önskar ni ta del av buffén och rabatten i baren måste ni alltså vara föranmälda. Och anledningen till det är enkel: buffén ska räcka till oss alla och anpassas till det antal vi är. Vänta inte för länge med att anmäla dig, denna gång kommer platserna gå åt snabbt.

Vi tackar Hilton Stockholm Slussen Hotel, @HiltonStockholm, och framförallt @Peteriksson för denna fantastiska inbjudan!

Varmt välkommen till att bara vara tillsammans,
”Where Everybody Knows Your Name”.*.

Väl bekomme och lev väl,
/N

Din intresseanmälan gör du som vanligt här:
http://tweetupsthlm.se/anmalan

Deltagarlistan finner du här:
http://tweetupsthlm.se/deltagarlista

* #tweetupsthlm s officiella theme song nyss utsedd av @joakimlindstrom !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>