Nästa #tweetupsthlm 3 februari 2012 på Hilton Stockholm Slussen Hotel

Hilton Stockholm Slussen hotel

Nu är vi redan över 150 anmälda till #tweetupsthlm 3 februari 2012 vilket är alldeles fantastiskt!
Det var en riktigt härlig tillställning som gick av stapeln tidigare i år. Längre ned kommer en länk till #tweetupsthlm maj 2011 där du hittar lite bilder och sammandrag från den kvällen. Det kan ge en känsla av hur det kommer bli 3 februari 2012 när @HiltonStockholm återigen slår upp portarna till sina generösa lokaler med utsikt över vackra Stockholm!

Har fått sporadiska förfrågningar om det kan tänkas finnas rum att hyra till nästa #tweetupsthlm. Och det borde det ju göra då vi är på ett hotell. :) För att sondera terrängen lite slänger jag ut en fråga till er här och nu som ni hemskt gärna får besvara. Ange gärna ditt namn om du är intresserad av rum jag kan kontakta dig vidare. Informationen som lämnas här stannar här och lämnas inte vidare.

Skulle du vilja bo på Hilton Stockholm Slussen Hotel i samband med #tweetupsthlm 3 februari 2012?Så här var förra rekord #tweetupsthlm 27 maj 2011 Hilton Stockholm Slussen Hotel

Väl mött och lev väl,
/N

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>