Insamling till förmån för Barncancerfonden

Har startat en egen insamling i #tweetupsthlms namn till förmån för Barncancerfonden. Målet är högt satt och en liten utopi att den ska nås på ett år men att försöka är det minsta man kan göra. Jag, Niklas, jobbar på Barncancerfondens huvudbyrå och kommer i kontakt med verkliga öden. Främst genom min kollega Helenas starka texter och återberättelser av dessa. Och det gör alltid lika ont att läsa dem. Även i de tre av fyra fall som det slutar lyckligt i. Det drabbar hela familjen, hela släkten. Inte bara barnet som genomgår alla behandlingar. Som tvåbarnsfar är det inte svårt att vilja göra något för att bidra. Detta är mitt sätt. Och du får gärna hjälpa till.

Klicka på bannern till vänster eller om du hellre vill, ta med dig lite extra kontanter på lördagens mars #tweetupsthlm som läggs in i insamlingen.

Väl mött och Lev väl,
/N

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>