Vill du vara med och göra årets bästa #tweetupsthlm ?

#tweetupfest

Efter att ha diskuterat och bollat idéer med några av er‭ ‬#tweetupsthlm deltagare har nu en grundtanke tagit sin form och presenterats via nyhetsbrevet igår.‭ ‬Gensvaret är så varmt och härligt det bara kan vara när det gäller twitter‭!

Denna gång är det en picknick med egen medtagen mat i det gröna som är grunden.‭ ‬Grillning,‭ ‬spontanuppträdanden,‭ ‬boule,‭ ‬kubb eller annan trevlig sällskapligt spel finns bland idéerna.

Vill du vara med och skapa årets bästa‭ ‬#tweetupsthlm‭ ? ‬Sänd ett mail till blogg‭ (‬a‭) ‬tweetupsthlm.se med dina tankar,‭ ‬idéer och om och i så fall vad du skulle vilja hjälpa till med.‭ ‬Detta kan bli hur kul och stort som helst‭!

Detta blir Sveriges första‭ ‬#tweetupsthlm‭ ‬#tweetupfest‭ !
Efter en timme att nyhetsbrevet gått ut till er‭ ‬#tweetupsthlm deltagare hade‭ ‬10‭ ‬av er redan anmält intresse.‭ ‬Så galet kul‭! Och anmälningarna fortsätter att ticka in!

Om du inte gjort din intresseanmälan‭ ‬till‭ ‬#tweetupshlm juli,‭ ‬görs‭ ‬det‭ ‬som vanligt på sidan http://tweetupsthlm.se/deltagarlista.

Väl mött och lev väl,
/N

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>