Glad midsommar önskar #tweetupsthlm

Midsommarafton är som en härligt varm och mysig tweetup i goda vänners lag. Grunden är densamma. Att träffas och umgås med familj, släkt och goda vänner. Spännande möten uppstår när inresta släktingar, vänner dyker upp med alla sina erfarenheter och spännvidden på olika yrken kan vara ganska stor och spännande. Möten över gränser uppstår. Utan satt agenda med målet att bara ha trevligt.

Precis som #tweetupsthlms grundtanke vilar på. Möten över gränserna. Utan satt agenda med målet att bara ha trevligt och umgås.

Nu är det dan före dan för att bestämma när juli upplagan av #tweetupsthlm kallad #tweetupfest ska gå av stapeln. #tweetupfest för att denna gång är vi utomhus i det gröna under den härliga solen med grillning, spontanuppträdanden, kanske boule eller annan sällskaplig aktivitet.

Gå in och påverka valet av datum nu, om du inte redan gjort det, innan matjesillen tas fram och gästerna kommer. Du gör det som vanligt på http://tweetupsthlm.se/deltagarlista.

Imorgonkväll stängs omröstningen och på måndag 28 juni presenteras resultatet.

Ha nu en riktigt härlig midsommar och ta chansen att rå om varandra och ha det riktigt trevligt!

Lev väl,
/N

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>