På lördag är det dags för juliupplagan av #tweetupsthlm – #tweetupfest !

Nu är det bara några få dagar tills det dags för nästa #tweetupsthlm, #tweetupfest 31 juli! Denna gång är det något mindre uppstyrt än vad det brukar vara eftersom sommar och semestertider råder. Denna gång håller vi till på ett hörn av Gärdet i det gröna där vi ska ha vår picknick med egen medtagen mat. Grillning, spontanuppträdanden, boule, kubb eller annat trevligt sällskapligt spel är förslag på aktiviteter! Men framför allt ska vi ha det mycket trevligt. Exakt vilket hörn av Gärdet det blir avgörs i mån av plats på lördag. Men vi siktar på att vara i södra delen och nära Pride Park efter önskemål från kl 16:00.

Angående Grillning
Har sökt information vad som gäller för grillning på Gärdet men har inte hittat något förutom att det i skrivande stund inte gäller eldningsförbud i Storstockholm. Lägger därför med länkar till Storstockholmsbrandförsvars tips om grillning, Stockholm Stads rådande regler för grillning samt numret till Storstockholmsbrandförsvars automatiska telefonsvarare som meddelar ifall eldningsförbud råder: 08-792 99 39.

Om du inte gjort din intresseanmälning än så gör du den som vanligt på http://tweetupsthlm.se/deltagarlista

Väl mött och lev väl,
/N

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>