Lördag 6 augusti närmar sig! #tweetupfest #tweetupsthlm

Nu börjar det dra ihop sig för nästa #tweetupsthlm! Och det blir en upprepning av förra årets succé: Knytispicknick på Gärdet! Kl 14:00 ska jag sätta en checkin för den plats vi alla ska vara på! Det blir samma som förra året eller väldigt nära. Deltar eller tittar på Pride-paraden är det bara att dyka upp när ni känner för det! Precis som förra året. Gällande grillning gäller Stockholm Stads regler och råd! Om eldningsförbud råder tar du reda på bäst genom att ringa Storstockholms Brandförsvar för senaste information: 08-454 83 39. Läs även deras råd och tips angående grillning.

Vi hoppas på underbart väder, färre korkincidenter och en dag/kväll full av kärlek och respekt som alltid på #tweetupsthlm! Varmt välkommen kära twän!

Anmälan gör du som vanligt på http://tweetupsthlm.se/anmalan.

Väl mött!

Lev väl,
/N

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>