Team #tweetupsthlm


Niklas Dahlqvist
Grundare och arrangör
@NiklasDahlqvist
niklas@tweetupsthlm.se
niklasdahlqvist.se
prosaisten.se
Jobbar dagligdags på Customersonly – Sveriges första kundbyrå ®- under titeln Specialist Digital Marknadsföring. Ingår i den digitala arbetsgruppen som jobbar för att skapa dialog och engagemang hos kundernas kunder.Niklas brinner för mötet människor emellan utan satt agenda och yrkeskostym vilket också är grunden för #tweetupsthlm som du kan läsa mer om här.

Läs Bineros intervju med Niklas från 25 maj, 2010

Isabelle Edlund
Värmespridare
@IsabelleEdlund
isabelle@tweetupsthlm.se
fyndasmart.se
Entreprenörskap är något som fascinerat Isabelle sedan ung ålder och därför var det den självklara vägen för henne att gå genom livet. Isabelle lever efter devisen att man alltid ska leva för att hjälpa andra. Då blir världen genast en bättre plats vilket är en tanke #tweetupsthlm djupt delar.Att leva som man lär är också hennes melodi vilket man kan se i hennes projekt, Fyndasmart.se – köp, sälj & auktion, som skänker 50% av annonskostnaden till välgörenhet under mottot ”Hjälp oss hjälpa andra”. Fyndasmart.se vill engagera alla runt om i Sverige och i övriga världen att hjälpa varandra att göra världen till en bättre plats för oss alla.

Själv tycker Isabelle att det ska bli roligt att vara en del av teamet och ser fram emot varje #tweetupsthlm. Precis som vi!
Välkommen till teamet bästa Isabelle!


Claes ”Don” Cimini
Klippa
@ClaesCimini
claes@tweetupsthlm.se
http://doncimini.posterous.com
Claes är första medlemmen i teamet och har ett brinnande intresse för internet, utveckling och entreprenörskap vilket märks i hans driv att lösa och förverkliga de uppgifter och utmaningar han företar sig.Utanför teamet jobbar Claes som eventbokare och onlineutbildare på Breeze. Dessutom har han ett (o)hälsosamt intresse av tekniska prylar och Apple gadgets.
Han sover sällan och har ett nära förhållande till sin iPad.

Välkommen till teamet broder!


Emelie Fågelstedt
Kommunikatör
@emeliefagel
emelie@tweetupsthlm.se
http://emeliefagelstedt.com
Emelie är frilansande digital kommunikatör med fokus på sociala medier, PR, webb och gatumusik. Hon hjälper sina kunder att kommunicera i sociala medier; hitta sin målgrupp, förmedla sitt budskap och sätta en personligt anpassad strategi. Dessutom är hon en av grundarna bakom SM för Gatumusikanter.Konceptet att skapa en mötesplats av Twitter utöver det digitala är något som lockar. Att människor som interagerar över nätet får möjlighet att träffa varandra även i verkligheten. Av den anledningen tycker Emelie att det är jätteroligt att få vara med och bidra till att #Tweetupsthlm fortsätter att vara den inspirerande mötesplats hon själv upplevt flera gånger.

Varmt välkommen till teamet härliga Emelie!


Peter Reuterås
Teknisk rådgivare
@Reuteras
peter@tweetupsthlm.se
http://peter.reuteras.com/
http://omniconnexion.com/
Peter jobbar till vardags på KTHsom systemansvarig och lösningsarkitekt vilket i verkligheten innebär att han jobbar med allt och inget. Teknikintresset får även genomslag hos Peter privat då han skrivit och tillhandahåller tjänster som,http://followersearch.com/ – som ger dig möjlighet att söka bland de du följer på Twitter

http://paraplyidag.info/profile/ – skickar DM på morgonen om prognosen från yr.no för de orter du följer indikerar att det kommer regna.

Och när #tweetupsthlm undrade om det fanns något enkelt sätt att räkna RT på Twitter skrev han ihop vår RT-kaksaldoräknare:  http://kaksaldo.omniconnexion.com.

Välkommen till teamet bästa Peter!

5 thoughts on “Team #tweetupsthlm

  1. Pingback: Fredagens meny till rekord #tweetupsthlm | #tweetupsthlm

  2. Pingback: Tweetup Stockholm Maj 2011

  3. Pingback: Rekord #tweetupsthlm på underbara Hilton Stockholm Slussen, @HiltonStockholm | #tweetupsthlm

  4. Pingback: Välkommen till #tweetupsthlm teamet Emelie Fågelstedt | #tweetupsthlm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>