#tweetupsthlm 28 maj 2010 Bistro Creme

#tweetupsthlm 28 maj 2010

Världens bästa @ Smulgubbe (c)ficklampa 2010

Världens bästa @ Smulgubbe (c)ficklampa 2010

Insamlingen denna gång gav ett något blygare resultat än förra gången. Anledningarna kan vara många men framförallt tror jag på stängt insamlingsskrin som inte gick runt hela gänget som det gjorde vid första insamlingen. Ville man ge denna gång  fick man leta upp skrinet.

Resultatet från skrinet är 540 kr + US$21 som kommer att sättas in på #tweetupsthlms insamling till förmån för Barncancerfonden.

Lukasz @StyleWalkerSE Lindells härliga initiativ med maskerna gav hela 500 kr! Antalet maskbärare som prickades under kvällen var 5 till antalet. Lukasz genorisitet är stor och Barncancerfonden är glada mottagare! (Jag intygar att Lukasz kan räkna men har ett stort hjärta.) Och ett stort tack till er om bar masker och på så vis fick med Lukasz i kvällens härliga gemenskap, om så till anden.

Detta ger Barncancerfonden sammanlagt 1040 kr + US$21 (ca 165 kr).
Tack!

Världens bästa @ nyweN (c)Johan Lange 2010

Världens bästa @ nyweN (c)Johan Lange 2010

För övrigt var kvällens verkliga kärna lyckad! Mötet människor emellan, över gränserna på samma hjärtliga nivå. Utan yrkesuniformerna.
Det kan man bara sammanfatta med att Twitter, det är lika med kärlek.

Yngsta nyblivna twittraren @Amadeusfabian höll andan uppe under kvällen och fick härliga @lilashrink att leka hela kvällen lång. @Amadeusfabian s föräldrar @JeanetteFors och @ForsAndree skötte sig uppenbarligen så bra att han kan tänka sig att ta med dem nästa gång också.

Kvällen var rekordlik på många vis. Dels med sina 58 besökare. Men också med #tweetupsthlms facebooksida som växt. Fler har anmält sig till nyhetsbrevet här till höger där alla deltagare får löpande information om nästa #tweetupsthlm. Även #tweetupsthlms twitterkonto @tweetupsthlm har också fått en skjuts i antal följare efter denna gång.

Jag är omtumlat glad vilket har gjort att denna sammanfattning något sen.
Vi ses nästa gång!

Väl mött och lev väl,
/N

Rekord med 58 besökare!
Och icke att förglömma en 59:e besökare iform av allas vår favorit från bokbranschen @piratforlaget / @mattiasb som gjorde en snabbvisit på väg hem.

Kvällen i bilder
För att få med dina nyuppladdade bilder från kvällen 28 maj 2010 i bildspelet lägg till dem i #tweetupsthlms flickr pool och lägg till taggen: 20100528 och meddela sedan att du har nya bilder du vill ha med i bildspelet till blogg (a) tweetupsthlm.se.

Icke att förglömma tog @JohanLange 258 bilder under kvällen som du hittar i hans photostream på flickr.com.

4 thoughts on “#tweetupsthlm 28 maj 2010 Bistro Creme

  1. Pingback: #tweetupsthlm 28 maj 2010 på Bistro Creme | Carlbom Foto

  2. Pingback: Sammanfattning i arkivet maj #tweetupsthlm 2010 | #tweetupsthlm

  3. Pingback: Vad får jag ut av #tweetupsthlm - egentligen? | Niklas Dahlqvist - Tankar och betraktelser

  4. Pingback: 3 månader « Hoppfull.nu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>