Fortfarande fullt till nästa #tweetupsthlm

Jag ska dit!För första gången kan man nu avanmäla sig till #tweetupsthlm. Detta beror på att trycket är så stort på de platser vi har att tillgå. Och de platser vi har att tillgå är de facto så många personer som stället vi ska vara på kan ta emot. Därför ber vi verkligen er som anmält er och därmed sagt att ni ska komma att ni verkligen kommer. Samtidigt måste vi be er som inte anmält er att inte dyka upp oanmälda. Vi är glädjande nog så många att vi kommer ta över stället och varje plats som tas av oanmäld betyder en förlorad plats till en som är anmäld. Vi ber alla respektera detta då det åker twänner från tex Eskilstuna enkom för att vara med på #tweetupsthlm.

Mycket dumt nog har #tweetupsthlm hamnat på samma datum som Club Jambalaya. För andra gången! Detta är en miss från min sida vilket retar mig en aning. Men ni kan läsa mer om Club Jambalaya här: http://www.facebook.com/event.php?eid=191372314236694 och får ni inte plats på #tweetupsthlm är detta ett mycket trevligt alternativ.

Väl mött och lev väl,
/N

Ni hittar avanmälningsformuläret på sidan http://tweetupsthlm.se/anmalan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>