#tweetupsthlm gläds över Binero’s insats och planerar för nästa sammankomst


Det är inte för att Binero är #tweetupsthlm’s webbleverantör som jag gläds så mycket över att Binero välkomnade Greenpeace till deras webbhotell när deras förra leverantör kastade ut dem. Det är för att det finns företag med vinstintresse som tar en risk för en organisation som jobbar för en bättre värld. Greenpeace var inte välkomna hos sin leverantör när ett oljebolag hotade med stämning om de inte tog ned Greenpeace en parodiversion av oljebolagets sajt. Visst vinner Binero goodwill på detta. Precis som den förra leverantören ”vinner” badwill.

Men på sista raden i summeringen lever Binero upp till sitt varumärkeslöfte:
Sveriges vänligaste webbhotell.
Läs Binero’s bloggpost i ämnet här. 

Jag lyssnade på medierna där de tog upp ämnet nätyttrandefrihet när jag snappade upp detta. Det programmet finns att lyssna på här.

Nästa #tweetupsthlm

Jag har tänkt en del på hur #tweetupsthlm ska vara inkluderande då det stundom uppkommit kritik för att #tweetupsthlm skulle vara exkluderande, något som i mina ögon är helt befängt. Den enda begränsningen #tweetupsthlm har är lokalens möjlighet att ta emot folk. Därav har jag vissa krav när ställe ska väljas. Första frågan är alltid: Hur många kan ni ta emot? Det är få ställen i Stockholm som kan ta emot 400 glada twittrare på ett bra vis. Men de ställena finns och de som huserat #tweetupsthlm har gjort det med den glädjen och med bravur samtidigt som deras etablissemang har fått en bra spridning i de digitala kanalerna.

När min mor gick bort sattes min värld på kant. Minst sagt. Sorgen finns kvar men börjat kunna leva med den och har börjat hitta tillbaka till vardagen på ett stabilt vis. När mor gick bort ställde jag in så gott som allt jag hade planerat. Inklusive #tweetupsthlm. Nu är det dags igen.

Först ut är en lite mer spontan grillningstweetup om ett par veckor. Förslag på plats och datum tas gärna emot!

#tweetupsthlm i Prideparaden.

Ikväll har anmälan till deltagande för gågrupp om 30 personer i Prideparaden skickats in. Tanken är att gå i Prideparaden och avsluta med picknick på Gärdet. Pride Parade 2012 avgår kl 13.00 från Humlegården den 4 augusti och beräknas anlända med första ekipaget i Tantolunden mellan 15.00-16.00.

Mer information följer.

Lev väl och väl mött!
/N

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>