Välkommen till #tweetupsthlm teamet Emelie Fågelstedt

Antalet anmälda till nästa #tweetupsthlm är överväldigande många och det värmer oerhört att så många vill komma och umgås i ett öppet forum utan satt agenda eller arbetskostym. Att bara vara utan något annat mål än att mötas på samma villkor.

Och jag är minst lika glad att kunna hälsa bästa Emelie @emeliefagel Fågelstedt välkommen till teamet! Hon kommer ni möta på Hilton Stockholm Slussen tillsammans med mig, Isabelle och Claes som tar emot er och delar ut namnbadgarna till er kära deltagare vid ankomsten.

Vem Emelie är kan ni läsa mer om på #tweetupsthlms teamsida: http://tweetupsthlm.se/team-tweetupsthlm/#emelie

Vi ses på fredag!

Väl mött och lev väl,
/N

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>